Olivia Natural natúr szappan, Habos karácsony, 90g
Egységár: | Ár: 15.433,33 Ft/kg |
Készlet infó: Beszerzés alatt: pár nap, és feltöltjük készleteinket. Beszerezzük neked: csak rendelésre hozzuk. Partnerünknél elérhető, megrendeljük Neked. | Raktáron, már küldjük is |
Mikor kaphatom meg: | 2025. május 06. |
Várható szállítási díj (10.000Ft felett kedvezményes díj, 20.000Ft felett akár ingyenes szállítás) | Ár: 1.290 Ft |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
|
|
Klasszikus és karakteres karácsonyi fűszerek egyedi kombinációjával kényezteti a bőrt a fürdés során. A narancs-fahéj olajak különleges, fűszeres és varázslatos egyvelege igazi "téli illattal" töltik meg a fürdőszobát! Használatának köszönhetően nemcsak a fürdőnk, de a bőrünk is ünnepi köntösbe öltözik. Kézzel, szeretettel és 100% természetes összetevőkkel készült kedves ajándék, szeretteiteknek, önmagatoknak.
|
Leírás és Paraméterek
Igazán különleges, karácsonyi illatú natúrszappan amely minden használattal felfrissíti a bőrödet. Az intenzív illatú fahéjnak köszönhetően gyulladáscsökkentő, gombaölő és antibakteriális hatású, ezen kívül javítja a bőröd vérellátását, és cellulitiszes bőrre is kiváló. A fahéj és narancs olajoknak köszönhetően pedig édes ünnepi hangulatot varázsol minden használat során.
A narancsolaj hangulatjavító hatása nyomán az ápolt bőr mellett csupa mosolyt és frissességet hagy maga után.
Minden bőrtípusra ajánljuk: zuhanyzáshoz és kézmosáshoz egyaránt.
Figyelmeztetés! A fahéj illóolaja érzékeny bőrűeknek, kismamáknak illetve gyerekeknek nem ajánlott! Erős illóanyaga vérkeringésfokozó hatású, ezért érzékenybőrűeknél bőrpirosodást, érzékenységet okozhat.
Kiszerelés | 90g |
Összetevők
Összetétel (INCI)
Sodium Cocoate (elszappanosított kókuszzsír), Sodium Palmate (elszappanosított pálmazsír), Sodium Heliate (elszappanosított napraforgóolaj), Aqua (víz), Glycerin**, Citrus Aurantium var. Dulcis (Sweet Orange) Peel Oil (narancsolaj), Cinnamomum Cassia Oil (fahéjolaj), CI 75120 (Annatto). Limonene*, Cinnamal*, Linalool*. *Az illóolaj természetes komponense. **Az elszappanosodási reakcióban természetesen keletkezik.